Kína ritkaföldfémek állandó mágnes Ltd
 
Alnico Mágnesei
Bonded Mágnes
Kerámia Mágnes

Ferrite Mágnes
Rugalmas Mágnes
Magas Hőmérséklet mágnes
Ékszer Mágnes
Mágnes Accessory
Mágnes Közgyűlés

Mágneses Ékszer
Motor Mágnes
NdFeB Mágnes
Neodímium Mágnes
Állandó Emelő mágnesek
Ritka Föld mágnes
Szinterelt Mágnes
Hangszóró Mágnes
Víz Kezelés mágnes
Gumi Mágnes
FŐOLDAL
Online megrendelés
 
magnetndfeb@china-ncc.com


Cégprofil Kína ritkaföldfémek tapadómágnes Co. Ltd - Professional Gyártó mágneses anyag


 
Kína ritkaföldfémek tapadómágnes Co. Ltd.a professzionális gyártója mágneses anyagok, specializálódott gyártó ritkaföldfémek mágnes, mint a szinterezett neodímium mágnessel, vámszabad Neodímium mágnes, szamárium kobalt mágnes és alnico mágnes. Azt is ellátás ferrit mágnes, gumi és bizonyos mágnes mágneses közgyűlésekben.
Alapítva 1985-ben, több mint 39.000 négyzetméter helyet, éves termelési kapacitása 3000 tonna a NdFeB mágnesek. Ennek eredményeként javult a technológia és a megerősödött belső igazgatás, Kína ritkaföldfémek tapadómágnes Co., Ltd., a ISO9002 tanúsítvánnyal július, 1998 és a 2000-es kiadás felülvizsgálata az ISO 9000 Quantity rendszer már befejeződött a 2001 júniusában, hitelesíti a TS16949 2005. Kína ritkaföldfémek tapadómágnes Co., Ltd. is fizetniük nagy figyelmet a környezetvédelemhez végez gyártási és szigorú követelményeinek megfelelően ISO14001 rendszert. Mostanáig Kína ritkaföldfém Mágnes Co. Ltd. adtak legfeljebb 10 szabadalmak mint például crystallizer befecskendezés mágneses mezők és az injekciós technika, és a termelési kapacitás kiterjed tételt magas energia, mint a mágnes N52, 50M, 48H, 45SH, 40UH és 38EH etc. Ha az ügyfelek kérésére, akkor is Sumitomo (SSMC) NdFeB-mágnes szabadalmi.

A mi előzetes berendezések gyártása és a szigorú ellenőrzési rendszer, az ügyfelek tudnak pihenni biztosíthatom, hogy a termékek mindig kiváló minőségben. Számos világhírű cégek Nyugat-Európa és az USA-ban vált a rendszeres ügyfelek. Kína ritkaföldfémek tapadómágnes Co., Ltd. mindig tartva annak szellemében "az őszinteség, a bizalom, az emberiesség, az innováció", hogy hosszú távon kölcsönösen előnyös együttműködés az új és a régi ügyfeleknek. Mivel sokan vannak, akik nem ismerik a mágnes, különösen ritkaföldfémek mágnes, mi mindig ügyfeleink értékes tanácsokkal való alkalmazásáról szóló, a mágnes az egyedi követelmény.

Kérjük, mondja el a részleteket a mágnes, hogy szükségünk van, akkor árajánlat a legjobb ár azonnal. Mellett a kiváló minőségű, a termelési ciklus rövid. Mi lehet a hajó a tengeren mágnesek, légi, hogy a legközelebbi tengeri kikötő, repülőtér, vagy az Ön ajtaja irodai / gyárban. A mintákat vagy kis megrendelések is küldött kifejezett.


permanent magnet image
rare earth magnet image
ring magnet image
segment magnet image
bonded magnet image


E-mail: magnetndfeb@china-ncc.com
Fax: (86)755 26915592
Tel: (86)755 26923096
Online Order
Address: China Rare Earth Magnet Limited
Room No. 705-707, Tower A Century Holiday Plaza,No.9030 Shennan Rd., OCT, Nanshan District, Shenzhen , China .
Post Code: 518053
 
 
  Copyright © 2012 Kína ritkaföldfém Mágnes Company Minden jog fenntartva
 

We manufacture Magnetic Material, Permanent Magnet & Rare Earth Magnet,

Neodymium Magnet, AlNiCo Magnet, Samarium Cobalt Magnet