China Rare Earth Permanent Magnet Ltd
 
Alnico Magnets
Berikat Magnet
Seramik Magnet

Ferit Magnet
Fleksibel Magnet
Tinggi Suhu Magnet
Perhiasan Magnet
Magnet Aksesori
Magnet Majlis

Magnetic Perhiasan
Motor Magnet
NdFeB Magnet
Neodymium Magnet
Permanen Lifting Magnet
Langka Magnet Bumi
Sinter Magnet
Speaker Magnet
Air Penjagaan Magnet
Karet Magnet
HOME
Popular Urutan
 
magnetndfeb@china-ncc.com


Profail Syarikat Langka cina Magnet Bumi Co Ltd - Profesional Pengeluar bahan kemagnetan


 
Magnet Bumi China Langka Co, pengeluar profesional Ltd.a bahan magnet, mengkhususkan dalam menghasilkan magnet bumi yang langka seperti sinter neodymium magnet, neodymium magnet terikat, kobalt Samarium Alnico magnet dan magnet. Kami juga menyediakan Ferit magnet, magnet getah dan beberapa majlis kemagnetan.
Ditubuhkan pada tahun 1985, dengan lebih dari 39.000 meter persegi ruangan, mempunyai kapasiti pengeluaran tahunan dari 3000 tan untuk NdFeB magnet. Sebagai hasil daripada peningkatan teknologi dan pentadbiran dalaman diperkuatkan, China Langka Magnet Bumi Co, Ltd, adalah sertifikasi ISO9002 pada bulan Julai, 1998, dan tahun 2000 edisi semakan ISO 9000 Sistem Kuantiti telah selesai pada bulan Jun 2001, disertifikasi oleh TS16949 di 2005. Magnet Bumi China Langka Co, Ltd, juga membayar perhatian besar kepada perlindungan lingkungan hidup dan melaksanakan pengeluaran secara ketat sesuai dengan keperluan sistem ISO14001. Sampai saat ini, Magnet Bumi cina Langka Co, Ltd yang telah diberikan lebih daripada 10 paten seperti suntikan crystallizer dalam medan magnet dan teknik penyuntikan, dan kapasiti pengeluaran batch merangkumi tenaga quality seperti magnet sebagai N52, 50m, 48H, 45SH, 40UH dan 38EH dll Jika permintaan pelanggan, kami juga boleh memberikan Sumitomo (SSMC) NdFeB magnet paten.

Dengan muka manufaktur peralatan dan sistem pemeriksaan yang ketat, pelanggan kami boleh berehat menjamin bahawa produk-produk kami selalu dibuat dengan high terbaik. Banyak syarikat terkenal di dunia di Eropah Barat dan Amerika Syarikat telah menjadi pelanggan tetap kami. Magnet Bumi China Langka Co, Ltd adalah dengan selalu menjaga semangat "kejujuran, kepercayaan, kemanusiaan, inovasi" untuk membina jangka panjang kerja sama saling menguntungkan dengan pelanggan lama dan baru. Seperti banyak orang tidak akrab dengan magnet, terutamanya magnet bumi yang langka, kami selalu memberikan nasihat berharga para pelanggan kami tentang penerapan magnet sesuai dengan keperluan unik.

Sila beritahu kami butiran magnet yang anda perlukan, kami akan mengutip anda akan harga terbaik. Di samping high atas, kitaran pengeluaran kami ini singkat. Kita boleh magnet dengan kapal laut, lewat udara ke pelabuhan berdekatan, lapangan terbang, atau pintu anda dari pejabat / kilang. Sampel ataupun tempahan kecil boleh dihantar dengan pos kilat.


permanent magnet image
rare earth magnet image
ring magnet image
segment magnet image
bonded magnet image


E-mail: magnetndfeb@china-ncc.com
Fax: (86)755 26915592
Tel: (86)755 26923096
Online Order
Address: China Rare Earth Magnet Limited
Room No. 705-707, Tower A Century Holiday Plaza,No.9030 Shennan Rd., OCT, Nanshan District, Shenzhen , China .
Post Code: 518053
 
 
  Copyright © 2012 cina Langka Syarikat Magnet Bumi All Rights Reserved
 

We manufacture Magnetic Material, Permanent Magnet & Rare Earth Magnet,

Neodymium Magnet, AlNiCo Magnet, Samarium Cobalt Magnet