China Rare Earth Permanent Magnet Ltd
 
Alnico Magnetuls
Imobilizare Magnetul
Ceramic Magnetul

Ferrite Magnetul
Flexibilă Magnetul
Înalt Temperature Magnetul
Bijuterii Magnetul
Magnetul De accesorii
Magnetul Adunării

Magnetulic Jewellery
Motor Magnetul
NdFeB Magnetul
Neodim Magnetul
Permanente Ridicarea Magnetuls
Rare Pământ Magnetul
Sinterizat Magnetul
Speaker Magnetul
Apă Tratament Magnetul
Rubber Magnetul
PRIMA PAGINA
On-line Comanda
 
magnetndfeb@china-ncc.com


Profil de companie din China pământuri rare Magnet Co Ltd - Professional Producator de materiale magnetice.


 
China pământuri rare Magnet Co, Ltd.a profesional de producător de materiale magnetice, specializată în producerea de magnetul pământuri rare, cum ar fi magnet neodim sinterizate, magnet neodim lipit, samariu magnet de cobalt şi magnet alnico. De asemenea, furnizarea magnet de ferită, magnet de cauciuc şi unele ansambluri magnetice.
Infiintata in 1985, cu peste 39000 de metri pătraţi spaţiu, au o capacitate anuală de producţie de 3000 tone pentru Magneţii NdFeB. Ca rezultat al tehnologiei îmbunătăţite şi consolidate de administrare internă, China, pământuri rare Magnet Co, Ltd., a fost certificată ISO9002 în iulie 1998, precum şi revizuirea 2000 ediţie a ISO 9000 Cantitate Sistemul a fost finalizată în iunie 2001, certificate de TS16949 în 2005. China pământuri rare Magnet Co, Ltd., de asemenea, să acorde o atenţie deosebită de protecţie a mediului şi să efectueze de producţie strict în conformitate cu cerinţele sistemului ISO 14001. Până acum, China, pământuri rare Magnet Co, Ltd. a fost acordat mai mult de 10 de brevete, cum ar fi de injecţie crystallizer în câmpuri magnetice şi tehnica de injectare, şi a capacităţii sale de producţie acoperă un lot de magneţi energetică ridicată, cum ar fi N52, 50M, 48H, 45SH, 40UH şi 38EH etc În cazul în care cererea clientului, putem oferi, de asemenea, Sumitomo (SSMC) Magnet neodim de brevet.

Cu echipamentele noastre de fabricaţie în avans şi a sistemului de control stricte, clienţii noştri pot odihni asiguram ca produsele noastre sunt întotdeauna făcute cu o calitate de top. Multe companii lume celebru în Europa de Vest si SUA au devenit clientii nostri regulate. China pământuri rare Magnet Co, Ltd. este păstrarea întotdeauna spiritul său de "onestitate, încredere, umanitatea, inovaţie", pentru a construi pe termen lung cooperare reciprocă beneficii cu clienţii noi şi vechi. Aşa cum mulţi oameni nu sunt familiarizaţi cu magnet, mai ales magnet pământuri rare, noi întotdeauna oferim clientilor nostri sfaturi valoroase cu privire la aplicarea a magnetului în funcţie de cerinţa lor unice.

Vă rugăm să spuneţi-ne detaliile a magnetului de care aveţi nevoie, vom cita tu cel mai bun pret imediat. Pe langa calitatea de top, ciclul nostru de producţie este scurt. Putem nava magneţi pe mare, pe calea aerului la cel mai apropiat port, aeroport, sau la uşa ta din biroul tau / fabrica. Eşantioane sau ordine de mici pot fi trimise prin Express.


permanent magnet image
rare earth magnet image
ring magnet image
segment magnet image
bonded magnet image


E-mail: magnetndfeb@china-ncc.com
Fax: (86)755 26915592
Tel: (86)755 26923096
Online Order
Address: China Rare Earth Magnet Limited
Room No. 705-707, Tower A Century Holiday Plaza,No.9030 Shennan Rd., OCT, Nanshan District, Shenzhen , China .
Post Code: 518053
 
 
  Copyright © 2012 China, pământuri rare Magnet de companie Toate drepturile rezervate
 

We manufacture Magnetic Material, Permanent Magnet & Rare Earth Magnet,

Neodymium Magnet, AlNiCo Magnet, Samarium Cobalt Magnet