China Rare Earth Permanent Magnet Ltd
 
Alnico Magnet
Bonded Magnet
Ceramic Magnet

Ferrite Magnet
Flexible Magnet
Visok Temperature Magnet
Nakit Magnet
Magnet Accessory
Magnet Assembly

Magnetic Nakit
Motor Magnet
NdFeB Magnet
Neodymium Magnet
Stalno Dvižni magneti
Redki Earth Magnet
Sintered Magnet
Speaker Magnet
Voda Zdravljenje Magnet
Rubber Magnet
DOMOV
Online Order
 
magnetndfeb@china-ncc.com


Profil podjetja republike Kitajske Redki Earth Magnet Co Ltd - Professional Proizvajalec magneta


 
Kitajska Redki Earth Magnet Co, Ltd.a strokovno proizvajalec magnetnih materialov, specializirano za proizvodnjo redkih zemeljskih magnet kot sintran neodim magnet, vezane neodim magnet, samarij kobalt magnet in magnet alnico. Prav tako dobavo feritni magnet, magnet iz gume in nekaterih magnetnih sklopov.
Ustanovljen je bil leta 1985, z več kot 39.000 kvadratnih metrov prostora, so letno proizvodno zmogljivost 3000 ton za NdFeB magnetov. Kot rezultat boljše tehnologije in okrepiti notranjo upravo, Kitajska Redki Earth Magnet Co, Ltd, je bila ISO9002 certificiran v julij, 1998, 2000 in izdaja revizija ISO 9000 Količina Sistem je bil zaključen junija 2001, ki ga potrdi v TS16949 2005. Kitajska Redki Earth Magnet Co, Ltd, tudi posvečal veliko pozornosti varstvo okolja in izvajajo proizvodnjo izključno v skladu z zahtevami ISO14001 sistema. Do zdaj, Kitajska Redki Earth Magnet Co, Ltd je bila dodeljena več kot 10 patentov, kot kristalizator injiciranje v magnetno polje in vbrizgavanja tehniko in njeno zmožnost zajema serijsko proizvodnjo visoko magnetov energije, kot kot N52, 50M, 48h, 45SH, 40UH in 38EH itd Če stranke zahtevajo, lahko tudi Sumitomo (SSMC) Cilindrični neodim magnet patent.

Z našo opremo pred proizvodnjo in strog sistem nadzora, naše stranke lahko počitek zagotoviti, da so naši izdelki vedno na vrhu s kakovostjo. Veliko svetovno znanih podjetij v Zahodni Evropi in ZDA so postale naše redne stranke. Kitajska Redki Earth Magnet Co, Ltd je vedno držala duhu "poštenosti, zaupanja, človečnosti, inovativnost" graditi dolgoročno vzajemno korist sodelovanje z novimi in starimi strankami. Kot mnogi ljudje niso seznanjeni z magnetom, še posebej redke zemeljske magnet, smo vedno dati našim kupcem dragocene nasvete o uporabi magneta glede na njihove edinstvene potrebe.

Povejte nam podrobnosti magnet, ki jih potrebujete, bomo citiram vas najboljšo ceno takoj. Poleg vrhunske kakovosti, naš proizvodni cikel kratek. Mi lahko ladja magnete po morju, po zraku do najbližje pristanišče, letališče, ali v vaš vrata svojega urada / tovarne. Vzorce ali naročil na drobno se lahko pošljejo po hitri.


permanent magnet image
rare earth magnet image
ring magnet image
segment magnet image
bonded magnet image


E-mail: magnetndfeb@china-ncc.com
Fax: (86)755 26915592
Tel: (86)755 26923096
Online Order
Address: China Rare Earth Magnet Limited
Room No. 705-707, Tower A Century Holiday Plaza,No.9030 Shennan Rd., OCT, Nanshan District, Shenzhen , China .
Post Code: 518053
 
 
  Copyright © 2012 Kitajska Redki Earth Magnet Company All Rights Reserved
 

We manufacture Magnetic Material, Permanent Magnet & Rare Earth Magnet,

Neodymium Magnet, AlNiCo Magnet, Samarium Cobalt Magnet

facturer-sales.asp">Samarium Cobalt Magnet