China Rare Earth Permanent Magnet Ltd
 
Alnico Imants
En condicions de servitud Imant
Ceràmica Imant

Ferrita Imant
Flexible Imant
Alt Temperatura Imant
Joieria Imant
Imant Accessori
Imant Assemblea

Magnètic Joieria
Motor Imant
NdFeB Imant
Neodimi Imant
Permanent Els imants d'aixecament
Rares Imant de Terra
Sinteritzat Imant
Altaveu Imant
Aigua Tractament Magnet
Cautxú Imant
INICI
En línia Ordre
 
magnetndfeb@china-ncc.com


Perfil de l'empresa de la Xina Rare Earth Magnet Co Ltd - Fabricant professional de material magnètic


 
Xina Rare Earth Magnet Co, el fabricant Ltd.a professional dels materials magnètics, s'especialitza en la producció d'imants de terres rares, com a imant de neodimi sinteritzat, imant de neodimi en condicions de servitud, imant de cobalt samari i l'imant Alnico. També subministrem imant de ferrita, imant de goma i algunes assemblees magnètic.
Establerta el 1985, amb més de 39.000 metres quadrats d'espai, tenen una capacitat de producció anual de 3.000 tones per als imants de NdFeB. Com a resultat de la millora de la tecnologia i l'enfortiment de l'administració interna, Xina Rare Earth Magnet Co, Ltd, va ser la certificació ISO9002 el juliol de 1998, i la revisió de l'edició 2000 de la ISO 9000 Quantitat del sistema s'ha completat el juny de 2001, certificat per TS16949 a 2005. Xina Rare Earth Magnet Co, Ltd, també presten gran atenció a la protecció del medi ambient i dur a terme la producció estrictament d'acord amb els requisits del sistema de ISO 14001. Fins ara, Xina Rare Earth Magnet Co, Ltd s'ha concedit més de 10 patents, com la injecció cristalizador en els camps magnètics i la tècnica d'injecció, i la seva capacitat de producció comprèn lot d'imants d'alta energia com N52, 50M, 48H, 45SH, 40UH i 38EH , Etc Si els clients ho desitja, també pot proporcionar Sumitomo (SSMC) patent imam de NdFeB.

Amb els nostres equips de fabricació d'avanç i el sistema d'inspecció estricta, els nostres clients poden estar segurs que els nostres productes sempre estan fets amb qualitat. Moltes companyies de fama mundial a Europa occidental i EUA s'han convertit en els nostres clients regulars. Xina Rare Earth Magnet Co, Ltd és sempre mantenint el seu esperit de "l'honestedat, la confiança, la humanitat, la innovació" per construir a llarg termini la cooperació en benefici dels clients nous i antics. Com moltes persones no estan familiaritzats amb imant, especialment imants de terres rares, sempre donem als nostres clients un assessorament valuós sobre l'aplicació de l'imant d'acord amb les seves necessitats úniques.

Si us plau, digueu-nos els detalls de l'imant que vostè necessita, anem a citar el millor preu immediatament. A més de la més alta qualitat, el nostre cicle de producció és curt. Podem enviar imants per mar, per aire al seu més proper port, aeroport, o la porta de la seva oficina o fàbrica. Les mostres o petits comandes poden ser enviats per correu exprés.


permanent magnet image
rare earth magnet image
ring magnet image
segment magnet image
bonded magnet image


E-mail: magnetndfeb@china-ncc.com
Fax: (86)755 26915592
Tel: (86)755 26923096
Online Order
Address: China Rare Earth Magnet Limited
Room No. 705-707, Tower A Century Holiday Plaza,No.9030 Shennan Rd., OCT, Nanshan District, Shenzhen , China .
Post Code: 518053
 
 
  Copyright © 2012 Xina Rare Earth Magnet Company Tots els Drets Reservats
 

We manufacture Magnetic Material, Permanent Magnet & Rare Earth Magnet,

Neodymium Magnet, AlNiCo Magnet, Samarium Cobalt Magnet