China Rare Earth Permanent Magnet Ltd
 
Alnico Imants
En condicions de servitud Imant
Ceràmica Imant

Ferrita Imant
Flexible Imant
Alt Temperatura Imant
Joieria Imant
Imant Accessori
Imant Assemblea

Magnètic Joieria
Motor Imant
NdFeB Imant
Neodimi Imant
Permanent Els imants d'aixecament
Rares Imant de Terra
Sinteritzat Imant
Altaveu Imant
Aigua Tractament Magnet
Cautxú Imant
INICI
En línia Ordre
 
magnetndfeb@china-ncc.com


Xina Rare Earth Magnet Co Ltd subministraments d'imants de terres rares - imant de neodimi i imam de NdFeB, imant de cobalt samari (imant SmCo), Cast Alnico & Alnico sinteritzat


 
Imant de Terra Rara: Nare materials magnètics més forts disponibles en l'actualitat en el món! El seu nom "imants de terres rares" ve de les terres rares, com el neodimi, samari i altres, que figuren en la composició química de les aliatges de les terres rares. La primera generació de rar material magnètic permanent de terres (SmCo5) aliatge va ser desenvolupat el 1960, producte de l'energia és d'uns 18 MGOe, la segona generació (Sm2Co17) es desenvolupa durant la dècada de 1970, producte de l'energia és d'uns 30 MGOe, la tercera generació (Nd2Fe14B) es va desenvolupar amb èxit el 1980, producte de l'energia pot arribar als 35 MGOe. Ara, podem produir amb l'imam de NdFeB producte energètic tan alt com 52 MGOe.
Principals aplicacions d'imants de terres rares
Amb excel lents característiques magnètiques, imants de terres rares, sobretot imant NdFeB, són àmpliament utilitzats en la indústria, com l'automoció, les telecomunicacions, la informàtica, l'electrònica de consum, electrònica i instrumentació astronòmica i espacial, bioquirúrgicos i aplicacions industrials, com ara Motors de corrent continu, la robòtica i separadors magnètics. Molts d'aquests són capaços d'un major creixement substancial. Una àrea particularment prometedora és l'ús d'imants permanents en la medicina i un ús potencialment important podria ser en la ressonància magnètica (MRI) els sistemes. Servo i accionaments lineals també constitueixen àrees de fort creixement, especialment en els robots industrials on es requereix un alt rendiment, els motors d'alt parell. Una altra forta influència en el creixement de NdFeB imants de tipus ha estat l'enorme expansió en l'ús de telèfons mòbils.

permanent magnet image
rare earth magnet image
ring magnet image
segment magnet image
bonded magnet image


E-mail: magnetndfeb@china-ncc.com
Fax: (86)755 26915592
Tel: (86)755 26923096
Online Order
Address: China Rare Earth Magnet Limited
Room No. 705-707, Tower A Century Holiday Plaza,No.9030 Shennan Rd., OCT, Nanshan District, Shenzhen , China .
Post Code: 518053
 
 
  Copyright © 2012 Xina Rare Earth Magnet Company Tots els Drets Reservats
 

We manufacture Rare earth magnets, sintered neodymium & bonded NdFeB,

Sm2Co17 & SmCo5, AlNiCo magnet, sintered alnico & cast alnico